Ők már Colibriben szárnyalnak!

Nagy Judit

Életmód és táplálkozás tanácsadó

Sportszakember, és fitness versenyzőként nem hiszek a "zsírégető pizzában",  a "csoda kapszulákban", a " divat diétákban", én a sporttáplálkozás, az edzés és a pozitív gondolatok mellett köteleztem el magam, és 100%-osan állíthatom, hogy bejött.
Vallom, hogy: Tedd rendbe a hozzáállásod, mert a fejedben dől el minden! Legyen szó fogyásról, edzésről, egészségügyi problémáról, vagy táplálkozási zavarról.


A fitten-pozitivan honlapon hasznos infokat találhatsz egy személyi edző, -fitness versenyzőtől edzés és táplálkozás témakörében, aki nem utolsó sorban jelenleg kisgyermekes anyukaként is funkcionál 

Olvass tovább: http://www.fitten-pozitivan.com/

Sónyák Szilvia

Fitness versenyző

Sónyák Szilvia vagyok, fitness modell, egy 3 éves gyönyörű kislány anyukája. Nagyon fontosnak tartom a helyes táplálkozást, a rendszeres testmozgást az életemben és azt a feladatot, hogy anyukaként is nők maradjunk.

Rengeteg fitness versenyen elindultam, melyeken több  eredményt elértem:

2010 FitBalance 2.hely

2010 Fittparádé 2.hely

2010 Romania,Lugos 2.hely

2010 Fortlauder,Miami Florida 1.hely Abszolut NPC Bajnok

2011 Magyar Bajnokság 4.hely

2012 Arnold Classic Colombus,Ohaio 11.hely

2012 Magyar Kupa 1.hely

2012 Ausztria Kupa 4.hely

2013 Magyar Kupa 1.hely

2013 FitBalance 1.hely

Mostanában többnyire személyi edzéssel foglalkozom, edzéseimen a Colibri Fashion & Style ruháit viselem.

Légy nő, légy egyedi, légy divatos!


Kovács Anna

Blogger

Sziasztok! Anna vagyok, az "itscoffeeoclockblog" bloggere. Komolyabban 2017 elején kezdtem el foglalkozni a blogolással, és azt kell mondjam már így is több mindent elértem, mint amiről valaha is álmodtam. Nyár elején elkezdtem a YouTube csatornámat is, hiszen mindig szeretem új dolgokban kipróbálni magam.

Ahogy a blogomból is kiderül imádok divattal, sminkeléssel foglalkozni és örülök, hogy a "hobbimmal" ennyi embert tudok inspiráni. Hiszek abban, hogy ha már van egy nagyobb "közönséged", akik megfogadják a tanácsaidat, jó példát kell mutatnod. Én is törekszem, tehát arra, hogy az online felületeimen pozitív energiákat sugározzak.

Amit még tudni kell rólam az az, hogy rendszeresen sportolok és megpróbálok mindent megtenni a testi és lelki egészségemért. Ezért is válltam nemrég vegánná és kezdtem el jógázni. Úgy vélem, a belsőnkre és a külsőnkre egyaránt oda kell figyelnünk.

Így élhetünk egy teljes,kiegyensúlyozott életet!