GARANCIA
Garanciát vállalunk minden termékre a megvásárlástól számított 1 évig. A számla egyben jótállási jegyként is szolgál. A garanciát csak abban az esetben áll módunkban érvényesíteni, ha a terméket az eredeti számlával együtt kapjuk vissza. A garanciális igény nem érvényesíthető, a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra. A garanciális ügyintézés további részleteire a PTK-ban, 49/2003.(VII.30.) GKM rendeletben, illetve a 151/2003(IX.22.) kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
A garancia érvényes az anyag minőségére és a varrásra, ha az rendeltetésszerűen van használva. A ruhákon található egyéb díszítésekre (strassz kövek, logózás, grafikai nyomás… stb.) garanciát nem vállalunk.

 A szavatossági jog alkalmazása során a vásárlástól számított 6 hónapon belül a forgalmazónak kell bizonyítania, hogy a hiba nem volt a vásárlás időpontjában a termékben. Hat hónap elteltével a bizonyítási teher a fogyasztóra hárul: ettől kezdve a fogyasztónak kell bizonyítania azt, hogy a hiba már a vásárlás pillanatában is benne volt a termékben. A bizonyítás ilyenkor már nagyon nehéz és költséges is, hiszen a bevizsgálás költségeit a vevőnek kell állnia. Abban az esetben viszont, ha a panasza helytállónak bizonyul, ezeket a költségeket a forgalmazó köteles megtéríteni. Megjegyzendő, hogy a szakvélemény elfogadása ilyenkor sem kötelező egyik fél számára sem. Megegyezés hiányában a békéltető testülethez vagy a bírósághoz fordulhatnak.


MIT TEGYEK, HA SZERETNÉM KICSERÉLNI, VAGY VISSZAKÜLDENI A RENDELT TERMÉKET?

A sértetlen és viseletlen terméket az eredeti csomagolásában 14 napon belül visszaküldheti cserére. Tóth Balázs E.V. joggal visszautasíthatja a csere elismerését a viselési nyomokat tartalmazó terméken, melyen nem észlelhető gyártási hiba.
A terméket, melyet szeretnél nekünk cserére visszaküldeni, kérjük kísérőlevéllel együtt küldd el. A kísérőlevélben kérlek, tüntesd fel:
• 1. a csere okát
• 2. a visszaküldött termék megnevezését, színét, méretét
• 3. a cseretermék megnevezését, színét, méretét
A csomagot kérlek, küldd el a következő címre: Tóth Balázs E.V. 5008 Szolnok Radnóti Miklós utca 39. A cseretermék kézbesítése ingyenes abban az esetben, ha jogos a reklamáció. Egyéb esetben a cseretermék szállítási költsége 1000 Ft, amely költség téged terhel.
A pénz visszautalása 15 munkanapon belül, a csomag érkezése után történik.

Termékcsere:

A webshopon rendelt termékek cseréjét kizárólag az ügyfélszolgálattal egyeztetve és rajtuk keresztül lehet alkalmazni. A cserét e-mailben lehet igényelni info@colibrifs.com.
Nem a Mi hibánkból származó csere esetén az áru visszaküldésénél felmerülő költség, azaz a visszaküldés szállítási költsége minden esetben a Vásárlót terheli, melynek költsége megegyezik a korábban már említett szállítási költségekkel (részletesebb információ a „Szállítás és fizetés” menüpont alatt).

Elállás

VISSZAKÜLDÉS/ELÁLLÁS


Az alábbiakban összefoglalom, hogy hogyan tudod visszaküldeni a termékek. Kérlek, a visszaküldés előtt tájékozódj a lehetőségekről, így gyorsan, rugalmasan és a számodra legkényelmesebb módon intézhetjük a visszárut.
Az elállás joga
Amennyiben a megrendelt és kézhez kapott terméket mégsem szeretnéd megtartani, akkor az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, és visszaküldheted a nem kívánt terméket.
Visszaküldési szándék jelzése

Ha elállási jogoddal élni kívánsz, akkor kérlek az elállási szándékodat tartalmazó egyértelmű nyilatkozatodat minél hamarabb juttasd el hozzánk (info@colibrifs.com). A termék átvételtől számított 14 napon belül pedig el kell juttatnod hozzánk a terméket is. Kérlek, írásban jelezd visszaküldési szándékod.
Visszaküldés
A visszaküldési szándékod adatait tartalmazó nyilatkozatot e-mailben haladéktalanul visszaigazoljuk. Kérlek, hogy a bankszámlaszámod mindenféleképpen küldd el abban az e-mail-ben, amiben az elállásról nyilatkoztál, hogy a visszáru összegét minél hamarabb átutalhassam. A kézhezvételtől számított 14 napon belül kell a terméket visszaküldened az alábbi címre: Tóth Balázs Tamás E.V., 5008, Szolnok, Radnóti Miklós utca 39.
Kérlek, a ruhában található Colibri fashion & style címkét ne távolítsd el! Ha a címkét eltávolítod, nem tudjuk beazonosítani a ruhát, elveszíti csere/visszaküldési garanciáját, és így az árát sem tudjuk visszatéríteni.

Webshopunk a termékek árát a visszaküldött ruha megérkezését követő 14 napon belül a visszafizeti. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek téged terhelnek, tehát a termék Tóth Balázs Tamás (E.V., 5008, Szolnok, Radnóti Miklós utca 39.)
történő visszaküldésének költségét neked kell kifizetned, azonban ezen felül egyéb fizetési kötelezettség nem terhel. Az utánvéttel küldött csomagokat nem tudom átvenni.
Kérem, kiemelten ügyeljetek a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítését a Tóth Balázs Tamás E.V. kérheti tőled!

A csomag megérkezését követően, kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos e?).


Visszaküldési címünk: Tóth Balázs Tamás E.V., 5008, Szolnok, Radnóti Miklós utca 39.