GARANCIA
Garanciát vállalunk minden termékre a megvásárlástól számított 1 évig. A számla egyben jótállási jegyként is szolgál. A garanciát csak abban az esetben áll módunkban érvényesíteni, ha a terméket az eredeti számlával együtt kapjuk vissza. A garanciális igény nem érvényesíthető, a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra. A garanciális ügyintézés további részleteire a PTK-ban, 49/2003.(VII.30.) GKM rendeletben, illetve a 151/2003(IX.22.) kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
A garancia érvényes az anyag minőségére és a varrásra, ha az rendeltetésszerűen van használva. A ruhákon található egyéb díszítésekre (strassz kövek, logózás, grafikai nyomás… stb.) garanciát nem vállalunk.

 A szavatossági jog alkalmazása során a vásárlástól számított 6 hónapon belül a forgalmazónak kell bizonyítania, hogy a hiba nem volt a vásárlás időpontjában a termékben. Hat hónap elteltével a bizonyítási teher a fogyasztóra hárul: ettől kezdve a fogyasztónak kell bizonyítania azt, hogy a hiba már a vásárlás pillanatában is benne volt a termékben. A bizonyítás ilyenkor már nagyon nehéz és költséges is, hiszen a bevizsgálás költségeit a vevőnek kell állnia. Abban az esetben viszont, ha a panasza helytállónak bizonyul, ezeket a költségeket a forgalmazó köteles megtéríteni. Megjegyzendő, hogy a szakvélemény elfogadása ilyenkor sem kötelező egyik fél számára sem. Megegyezés hiányában a békéltető testülethez vagy a bírósághoz fordulhatnak.


MIT TEGYEK, HA SZERETNÉM KICSERÉLNI, VAGY VISSZAKÜLDENI A RENDELT TERMÉKET?

A sértetlen és viseletlen terméket az eredeti csomagolásában 14 napon belül visszaküldheti cserére. Tóth Balázs E.V. joggal visszautasíthatja a csere elismerését a viselési nyomokat tartalmazó terméken, melyen nem észlelhető gyártási hiba.
A terméket, melyet szeretnél nekünk cserére visszaküldeni, kérjük kísérőlevéllel együtt küldd el. A kísérőlevélben kérlek, tüntesd fel:
• 1. a csere okát
• 2. a visszaküldött termék megnevezését, színét, méretét
• 3. a cseretermék megnevezését, színét, méretét
A csomagot kérlek, küldd el a következő címre: Tóth Balázs E.V. 5000 Szolnok Ady Endre út 2. I/2. A cseretermék kézbesítése ingyenes abban az esetben, ha jogos a reklamáció. Egyéb esetben a cseretermék szállítási költsége 1000 Ft, amely költség téged terhel.
A pénz visszautalása 15 munkanapon belül, a csomag érkezése után történik.

Termékcsere:

A webshopon rendelt termékek cseréjét kizárólag az ügyfélszolgálattal egyeztetve és rajtuk keresztül lehet alkalmazni. A cserét e-mailben lehet igényelni info@colibrifs.com.
Nem a Mi hibánkból származó csere esetén az áru visszaküldésénél felmerülő költség, azaz a visszaküldés szállítási költsége minden esetben a Vásárlót terheli, melynek költsége megegyezik a korábban már említett szállítási költségekkel (részletesebb információ a „Szállítás és fizetés” menüpont alatt).

Elállás

VISSZAKÜLDÉS/ELÁLLÁS


Az alábbiakban összefoglalom, hogy hogyan tudod visszaküldeni a termékek. Kérlek, a visszaküldés előtt tájékozódj a lehetőségekről, így gyorsan, rugalmasan és a számodra legkényelmesebb módon intézhetjük a visszárut.
Az elállás joga
Amennyiben a megrendelt és kézhez kapott terméket mégsem szeretnéd megtartani, akkor az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, és visszaküldheted a nem kívánt terméket.
Visszaküldési szándék jelzése

Ha elállási jogoddal élni kívánsz, akkor kérlek az elállási szándékodat tartalmazó egyértelmű nyilatkozatodat minél hamarabb juttasd el hozzánk (info@colibrifs.com). A termék átvételtől számított 14 napon belül pedig el kell juttatnod hozzánk a terméket is. Kérlek, írásban jelezd visszaküldési szándékod.
Visszaküldés
A visszaküldési szándékod adatait tartalmazó nyilatkozatot e-mailben haladéktalanul visszaigazoljuk. Kérlek, hogy a bankszámlaszámod mindenféleképpen küldd el abban az e-mail-ben, amiben az elállásról nyilatkoztál, hogy a visszáru összegét minél hamarabb átutalhassam. A kézhezvételtől számított 14 napon belül kell a terméket visszaküldened az alábbi címre: Tóth Balázs Tamás E.V., 5000, Szolnok, Ady Endre út 2 I/2.
Kérlek, a ruhában található Colibri fashion & style címkét ne távolítsd el! Ha a címkét eltávolítod, nem tudjuk beazonosítani a ruhát, elveszíti csere/visszaküldési garanciáját, és így az árát sem tudjuk visszatéríteni.

Webshopunk a termékek árát a visszaküldött ruha megérkezését követő 14 napon belül a visszafizeti. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek téged terhelnek, tehát a termék Tóth Balázs Tamás (E.V., 5000, Szolnok, Ady Endre 2 I/2.) részére történő visszaküldésének költségét neked kell kifizetned, azonban ezen felül egyéb fizetési kötelezettség nem terhel. Az utánvéttel küldött csomagokat nem tudom átvenni.
Kérem, kiemelten ügyeljetek a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítését a Tóth Balázs Tamás E.V. kérheti tőled!

A csomag megérkezését követően, kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos e?).


Visszaküldési címünk: Tóth Balázs Tamás E.V., 5000, Szolnok, Ady Endre út 2 I/2.